öyle bir geçer zaman ki soner

ahsn
öyle bir geçer zaman ki dizisinde soner karakteri hep tatlı sert gelmiştir bana. mete horozoğlunun canlandırdığı bu karakter baya da karizmatik doğrusu. kardeşinin sevdiği kadına karşı hislerine hakim olamiyor. ama vicdanında da kurtulamiyor. ayline karşı çok büyük bir aşk besliyor ki diziyi belki de o izlettiriyor.

dünyanın sonu

terabap
Bilim adamlarının yaptığı araştırma sonucu dünyanın sonu yaklaşmış. Bilime çok önem veririm ama arkadaşlar bunu anlamak için de bilim adamı olmaya ne gerek var. Dünyanın sonu tabiki geldi artık sokakta yürürken ölmemek bir şans meseles haline geldi. Ya da ahlak dibe vurdu mesela buda bir gösterge.

ankara 9. sulh hukuk mahkemesi

danisman
Ankara 9. Sulh Hukuk Mahkemesi, Türk Hava Kurumu Kayyum Heyeti Başkanı Cenap AŞÇI'nın istifasının kabulüne ve görevden alınmasına karar verdi. Yerine Ali YÜKSEL getirildi. Bu değişim hayırlı olsun vatana ve millete tabii ki de ama bu son zamanlarda sık sık yapılmaya başlanan bakan ve yardımcı değişikliği sizlere de tuhaf gelmiyor mu? Son dönemlerde Osmanlı Devletinin ayakta kalmak için yaptığı çırpınışları hatırlatıyor bu tablo. Umarım sonumuz hayra çıkar.

star trek

birsinema
Uzay yolu serisi yıllardır filmler ve diziler ile bilim kurgu serisi sevenlerin gözdesidir. 15 Ekim Tarihinde Star Trek: Discovery 3. sezon netflix platformunda yayımlanmış ve uzun zamandır bekleyen hayranlarının yarasına merhem olmuştur.

devlet bahçeli

danisman
Devlet Bahçeli: "Rusya ve Ukrayna arasında çıkacak bir savaşta, en fazla mağdur olacak, badirelere en çok maruz kalacak ülke Türkiye'dir."dedi. Haklı adam. Jeopolitik açıdan bu kadar stratejik bir noktada bulunan bir ülke, bu Türkiye dışında herhangi bir yer de olabilir, sürekli toprakları kana ve gözyaşlarına maalesef ki gebedir. Allah'ım göstermesin bir daha bu halleri. Zira yeteri kadar kan ve göz yaşları döküldü bu topraklarda. Huzurla...

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun