hababam sınıfı

blue raven
40 yıldır hiç bıkmadan ve her defasında aynı duygularla seyrettiğimiz türk filmlerinin başında gelir. Seyrettiğimiz her sefer içinde yeni ayrıntılar ve yeni mutluluklar keşfedilir. Her karakter lakapları ile detaylı şekilde hatırlanır ve keşke aralarında bende olsam diye hayal kurulur.
Melih kibar'ın muhteşem müzikleri ile hem sevinilir hemde hüzünlenilir.
lütfen hayatınızdan 5 dakika kendiniz için ayırın ve linkteki bağlantıya tıklayın, müzik bittiğinde kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.
Film Gibi Bir Gece

iz bırakan ayaklar

danisman
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, üst geçit asansörün düğmesinde bulunan ayak iziyle, Ay'a ilk ayak basan Neil Armstrong'un ayak izini paylaştı: "Neil Armstrong'un aydaki ayak izi. Bu da bizim asansördeki ayak izi. Yorumu size bırakıyoruz." Bu açıklama bence yoruma kapalı olmalı, ucu açık olmamalı. Millet uzaya çıkıp her yeni gününü gelişmelere ve faydaya harcarken; bizimkiler ancak, zaten bir şeyimiz yok, olanı da yok etmenin derdinde. Daha nasıl yorum yapılabilir ki!!!

gülay

celikci
Bu tarz şarkılar rakı sofrasında falan güzel gidiyor hüzünlü hüzünlü ama yorgun geçen bir günün sonunda trt müzikte çalıyor ya ayar oluyorum ben şahsen 😇 yahu yormayan dinledirici birkaç şarkı olsa fena mı olur. Nerede o eski Türk sanat musikisi parçaları, yeni bir sanat güneşi gelmeyecek mi ! Şaka bir yana sesi güzeldir ablamızın ama dediğim gibi tarzını sevmiyorum her zaman.

a101 oyuncaklarla

ankit
A101 e çok kaliteli oyuncaklar geliyor. Oyuncak dışında çocuklu ailelerin bir çok ihtiyacını karşılayacak ürünlerde geliyor 2 3 ayda 1 ve oldukça kaliteli. Mesela ahşap masa sandalyeleri oldukça kullanışlı. Bugün kardeşime 2li yapboz aldım 10 parçalı baya prim yaptı.

formula 1 seyircisiz olacak

kelekci

Formula 1 uzun yıllar sonra yeniden İstanbul'da yapılacak ama valilikten açıklanan karar üzdü gerçekten. Yarış seyircisiz olacakmış satılan biletlerinde iadesi biletix tarafından yapılacakmış. Zaten turistte gelemezdi bu sene sanırım döviz açısından iyi olurdu gelseler. Vardır bir hayır umarım seneye de istanbul'da yarış düzenlenir bu sefer korona virüs salgını da geride kalır ve ful dolar tribünler.

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun