öğretmen dizisi

farmasiyen
Fox TV'nin gelmiş geçmiş en berbat dizileri listesinde birinciliği hak etmiştir. Kısa süre sonra final yapacaktır ve başka çaresi de yoktur. 'Bak Akif yanlış yapıyosun', 'akşam 8'e kadar', 'Rüya'nın katili' repliklerinden oluşan bu dizi neredeyse ilk bölümden beri tek bir sınıfta geçiyor. Sınıftakilerin hiç tuvaleti gelmiyor, uyumuyorlar, yemek yeme ihtiyacı da duymuyorlar. (!) Bombalar mombalar patlıyor, ama ne hikmetse kimseye bir şey olmuyor. Akif öğretmen öyle iyi bir insan ki öğrencisi Rüya'nın katilini bulmaya çalışıyor ve bunun için tüm sınıfı rehin alıyor. Bazen duygusallaşıyor, bazen tehditler savuruyor. Çocuklar Duymasın dizisi bile bundan daha mantıklı.

teknoloji bağımlılığı

mussarta
Teknoloji bağımlılık bence bir hastalıktır.
Kim ne derse desin bu hastalık gün geçtikçe artmakta.
Aile yapısını da en çok etkileyen hastalıktır.
Aile bağlarını koparan sebebelerin bence en büyüğü de budur.
Teknolojiye bağımlılıktan kurtulalım

gülay

celikci
Bu tarz şarkılar rakı sofrasında falan güzel gidiyor hüzünlü hüzünlü ama yorgun geçen bir günün sonunda trt müzikte çalıyor ya ayar oluyorum ben şahsen 😇 yahu yormayan dinledirici birkaç şarkı olsa fena mı olur. Nerede o eski Türk sanat musikisi parçaları, yeni bir sanat güneşi gelmeyecek mi ! Şaka bir yana sesi güzeldir ablamızın ama dediğim gibi tarzını sevmiyorum her zaman.

marketyo

gundem
Kocaelide yaşıyorum. Bir kez kullandım marketyoyu kesinlikle memnun kalmadım. Sipariş verdim gelmedi üşenmeyip markete gittim tabi burda amacım indirim olayından faydalanmak. Özür dilediler hemen sorunu çözüyoruz dediler ama çözemediler sipariş gene gelmedi.

türkiye'den beyin göçü

danisman
Son 10 yılda Türkiye'den ayrılan hekim sayısı:
2012: 59
2013: 90
2014: 118
2015: 150
2016: 245
2017: 482
2018: 802
2019: 1.407
2020: 931
2021: 1.405
Tabloya bakılacak olursa gerçekten üzücü. Bu beyinlere bizim de çok ihtiyacımız var. Burdaki insanların, kaliteli ve sağlam, güzel koşullarda çalışmaya ve hizmet vermeye; hizmet alanların da en güzel ve en verimli şekilde bu hizmetlerden faydalanmaya hakları vardır. Bu gidişle nereye varacağız, kestiremiyorum...

hayır lokması

acikelli
Bugün Beykoz'da cami önünde hayır lokmacisi vardı. Bence son dönemde baya rovacta olan bı hayır işi bu. Hemde baya firma yapıyor bu işi. Mesela 500 kişilik sipariş veriyorsun istediğin yerde döküyorlar hayra. Bayagida lezzeti oluyor.Allah kabul etsin ne diyeyim.

belgin doruk'un oğlu aydın birsel

danisman
Sinema oyuncusu Belgin Doruk ile yönetmen ve senarist Özdemir Birsel'in oğlu Aydın Birsel 54 yaşında hayatını kaybetti. Bursa'nın Nilüfer ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olayda Aydın Birsel'in bilinmeyen bir sebepten dolayı burnunun kanadığının çok geçmeden yeni taşındığı sitedeki kapısının önünde yığılarak öldüğü belirlendi. Ölüm nedeni yapılacak olan otopsiden sonra belirlenecek. Allah rahmet eylesin, sevenlerinin başı da sağ olsun.

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun