ebrar karakurt

birsinema
Ülkemizde spora değer vermeyen kişi sayısı çok fazla olduğu gibi değişik eleştirilerde söz konusu. Bunlardan biri Ebrar Karakurt. Kendisi Türkiye adına voleybol oynayan başarılı bir kadın voleybolcu. Sosyal medya hesabında verdiği poz nedeni ile topa tutuldu adeta.

teknoloji bağımlılığı

souldark
İnsanların çoğunluğunun teknoloji bağımlısı olduğu 21 yüzyılda bu bağımlılık insanı hem fiziksel hem de psikolojik yönden olumsuz etkiler eğer kişi yüksek derecede bağımlı ve asosyal ise bağımlı kullanıcıdır burada artık bir sebep olması gerekmez. kişi boş kaldığı her anda, sinirlendiğinde, üzüldüğünde, mutlu olduğunda, herhangi bir zaman, herhangi bir duyguda, hep buraya yönelir teknoloji hayatımızı kolaylaştırıyor ama bunun gereksiz ve fazla kullanılması da zararlı o yüzden bilinçli bir kullanıcı olma yolunda yürümeliyiz

tesk başkanı palandöken'den açıklama

danisman
TESK Başkanı Palandöken: "Zincir marketlerin sattığı ürünlerde kısıtlamaya gidilmeli; eti kasap, sebze meyveyi manav satmalı." Kesinlikle çok doğru bir tespit. Hatta kısıtlama değil sadece, cezalar da yağdırılmalı. Bu marketlerin ürünleri hem ucuz değil hem de kaliteli değil bazılarının. Bir de yapılan açıklamalı gibi özellikle et ve sebze reyonları da kaldırılmalı buralardan. Et kasaptan; meyve-sebze de manavdan alınmalı görüşündeyim ben de.

tuzlu kurabiye

mrbapan
Tuzlu kurabiye hatta ve hatta kurabiye denince akla annem gelir. Küçükken ben annem okula götürmem için kurabiye yapardı beslenme vardı tabi o zamanlar. Ama öğretmen hazır sanar ve habire annemi okula çağırdı. Hala çok lezzetli yapar.

makedonya

blockman
Makedonya başkenti Üsküp olan ülke.Bal ülkesidir. Bu ismi almasında arıcılık faaliyetlerinin yoğun olması ve eşsiz doğası etkili olmuştur. 7 yıl önce gitmeme ragmen hafızama kazınan ve hala etkisinden çıkmadığımi soyleyebilirim.

kovid 19 varyantları

proboss
Bıktım bu varyant muhabbetinden. Tamam işte olduk olacağımız aşıları. Aldık önlem takıyoruz maskeleride. Hinttir ingilizdir bu ne yahu. Önemli olan tedbirleri elden bırakmamak. Hani o 1 2 kişi olan günler ellerimizle gofretlere kadar siliyorduk şimdi 30 bine dayandı vakalar biz keyfimizde.

amerikan bağımsızlık savaşı

dumanay

19/10/1781/ amerikan bağımsızlık savaşında ingilizler George Washington'a teslim olması ile sonuçlanan savaştır. Amerikan devrimi olarak da bilinir. Amerikalı 13 koloniye fransa, ispanya, almanya kolonileri destek verirken; büyük britanya saflarında alman yardımcı kuvvetleri ve kızılderililer savaşmıştır.

hoş geldiniz, bilginizle fikirler ve eleştiriler getirdiniz.


eski defterler ile zamanda yolculuk açılıyor. dün, bugün, yarın ve sonsuza değin el değmemiş konularda deneyim ve düşüncelerinizi açıkça paylaşabildiğimiz kronolojik bilgilik, hayata dair ne varsa aklınızdakilere 7/24 tercüman olacak etik çerçevede bir topluluğuz.
üyemiz olarak, zaman makinesi eski defterler'e siz de özgürce yazılar yazmak ve yönetimine katılmak ister misiniz? iletişim: sozluk@eskidefterler.com / +908503022238

hemen yazar olun